Kolebnica

Šola Kolebnica je program enoletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, višanju zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Namenjena je vsem, ki iščete v življenju nekaj več in tudi tistim, ki pomagate in svetujete drugim. Njen bogat program ponuja široko paleto tehnik, s katerimi boste izboljšali svoje življenje in zdravje in se naučili podpreti tudi svoje bližnje. Pri tistih, ki imate primerno predznanje in terapevtske izkušnje, pa lahko postane tudi osnova za resno terapevtsko delo oziroma obogatitev vsega, kar že znate in s čimer se ukvarjate.

Program združuje tradicionalna alternativna znanja, vrhunske kvantne metode samorazvoja in terapevtskega dela ter celostni sistem zdravljenja in diagnostike, ki temelji na osnovah tradicionalne kitajske medicine in uporablja znanja iz metod Biosinergija in Touch for health. Vse z namenom prebujanja človekovih potencialov in razvijanja zavesti, kakor tudi izboljšanja kakovosti življenja in bivanja.

Spremljali vas bodo predavatelji, ki so svoje bogato znanje in izkušnje pridobili z dolgoletnim delom na sebi, nenehnim raziskovanjem in učenjem na svojih področjih, vodenjem skupinskih delavnic ter s številnimi terapevtskimi izkušnjami.

Tadej Pretner, Tina Ogorevc in zunanja predavateljica Tina Pipan so za vas združili lastne odlične tehnike in znanja, s pomočjo katerih boste lahko učinkovito poskrbeli tako zase, kot tudi za druge.

V poteku šolanja se boste naučili zanesljivega sistema diagnostike, ki temelji na kineziologiji. To znanje predstavlja osnovo, s katero boste sposobni neposredno iz svojega telesa in lastne energije “prebrati” vse, kar bo potrebno: od ozaveščanja vzrokov in simptomov neravnovesij ter različnih motenj, do raziskovanja ozadja bolezni, odkrivanja človekovih potencialov in kvalitet, izbire vrste in pogostosti terapije, pravilne uporabe Bachovih in ostalih esenc.

V praksi preverjene energijske in kvantne metode, namenjene spoznavanju sebe, prebujanju potencialov in jačanju pretoka energije, vas bodo skozi vse leto vodile do celostnega izboljšanja počutja in zdravja na vseh ravneh bivanja. Poleg tega pa boste z različnimi usvojenimi diagnostičnimi in terapevtskimi pristopi sposobni pomagati tudi bližnjim na njihovi poti.