Praktik celostnih terapij z zvokom

Praktik celostnih terapij z zvokom – nov spletni program šole Kolebnica

Vodja programa in predavateljica: Tina Ogorevc Pavlin
Začetek izobraževanja: oktober 2022
Razpisana mesta v programu: 16

Šola Kolebnica razpisuje nov spletni program v obsegu 120 ur ( 12 mesecev/ 10 ur na mesec/ 2,5 uri na teden), s katerim pridobite certifikat za Praktika celostnih terapij z zvokom. V enem letu se boste naučili urejati energije v človekovem biopolju s pomočjo terapevtskih glasbenih vilic in kvantnih metod, kot je energijsko delo s torzijskim poljem.

Predavanja bodo v veliki meri praktične narave, potekala bodo preko spleta enkrat tedensko po 2,5 uri (10 ur na mesec). Prednost spletnega programa je v tem, da lahko sledite od doma in da boste imeli dostop do posnetkov predavanj, kar omogoča kvalitetno učenje, ponavljanje vaj in nadomeščanje zamujenih predavanj. V teku učnega leta bodo organizirane tudi vaje v živo, na katerih si boste lahko izmenjali terapije s sošolci, opazovali, kako drugi delamo in začutili vse tisto, česar ni možno pokazati na daljavo.

Prva dva meseca sta namenjena učenju dela z zvočnim in s svetlobnim torzijskim poljem, spoznavanju strukture in lastnosti človekovega biopolja in učenju metode brisanja oziroma preobražanja energijskih blokad, ki so del bolečinskega telesa, v katerem je ujeta energija spominov, travmatičnih dogodkov, prepričanj, nezaceljenih energij prednikov …

Nadaljevali bomo z učenjem zdravljenja energij v biopolju preko sistema čaker in 5 elementov. Za vsako čakro je namenjen en mesec, 10 ur. V biopolju, ki obkroža čakro bomo čistili in preobražali energije, povezane z različnimi vzorci in temami, značilnimi za to čakro. Med predavanji boste večino časa delali na sebi, naučili pa se boste tudi izvajanja terapije na drugi osebi v živo in na daljavo.

Spoznali boste različne terapevtske glasbene vilice, komplete in lestvice ter njihovo uporabo. Čeprav se bomo naučili tudi igrati z vilicami oziroma izvajati zvočno kopel, bo poudarek na učenju energijskih postopkov z uporabo vilic in ne na igranju.

Terapije, ki jih bomo delali, so kombinacija dela z zvokom in vibracijo, torzijskim poljem in kvantnimi metodami za čiščenje blokad in preobražanje bolečinskega telesa. Energijsko delo z zvokom in vibracijo je preprostejše za učenje, omogoči boljše rezultate in hitro učenje tudi začetnikom.

Program je namenjen vsem, ki že izvajate različne terapevtske tehnike kot tudi začetnikom. Od vašega predznanja bo odvisno, ali boste pozornost in učenje usmerili na delo na sebi ali pa boste nadgradili in izboljšali kvaliteto svojega terapevtskega dela.

Za pridobitev certifikata boste opravili praktični zaključni izpit, izvedli boste celostno terapijo na drugi osebi.

CILJI IZOBRAŽEVANJA

Za dosego zastavljenih ciljev izobraževanja se od udeležencev pričakuje interes za teme in področja, ki jih bomo spoznavali, osnovno poznavanje sveta energij, odprtost in pripravljenost delati na sebi ter aktivno sodelovanje na predavanjih.

V kakšni meri boste dosegli cilje izobraževanja sem odgovorna jaz s tem, da bom kvalitetno in korektno izvedla predavanja, udeleženci pa ste sami odgovorni za to, kako hitro in kvalitetno se boste učili in dosegali zastavljene cilje. Predvsem s tem, da se zavedate svojih kvalitet, omejitev in pripravljenosti vložiti čas, pozornost in energijo v učenje.

Po zaključenem izobraževanju je cilj znati:

– izvajati terapijo za globoko sproščanje z uglaševanjem energije avtonomnega živčnega sistema in umirjanjem možganskega valovanja
– vplivati na zavedanje preko frekvenc, s katerimi treniramo možgane, da z lahkoto prehajajo v različna valovanja: beta, alfa, theta in delta in na ta način izboljšati koncentracijo, sproščanje, obnovo energije, ustvarjalnost, meditacijo in energijske postopke, regenerativno spanje …
– na telesni ravni sproščati zakrčenost in bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici in s tem vplivati na izboljšanje drže, mehkobo gibanja, kakovost dihanja, vnetja v gibalnem sistemu, glavobole …
– ustvariti zvočno torzijsko polje, ustvariti svetlobno torzijsko polje, vzdrževati kvalitetna torzijska polja dlje časa, da se lahko izvedejo spremembe
– uglasiti se s specifičnimi frekvencami v Univerzalnem polju (Kvantnem polju, Praznini) in jih prizemljiti (kvantni postopek manifestacije)
– izvajati energijska uravnovešanja v biopolju – celostne terapije, ki temeljijo na metodah, ki nas osvobajajo od preteklih izkušenj in spominov s čiščenjem in preobražanjem energijskih zastojev, blokad, destruktivnih čustvenih energij, bolečinskih vorteksov, energijskih blokad prednikov …
– izvajati energijska uravnovešanja čaker, 5 elementov, energijska uravnovešanja različnih organov in sistemov, izvajati energijska uravnovešanja za izboljšanje različnih stanj: spanja, krepitve imunskega sistema, hormonov, za razstrupljanje, …
– izvajati energijske postopke s pomočjo energije Zemlje: preobražanje destruktivnih energij, energijska krepitev organov in vseh telesnih struktur
– izvajati energijsko diagnostiko s preprostim mišičnim testom in terapevtsko glasbeno vilico, določiti vrsto terapije, prepoznavati in čutiti energijske blokade, določiti čas njihovega nastanka, izvor, oceniti energijsko stanje čaker. Znali boste slišati energijske blokade in razglašenosti energije, slišati delovanje čaker, kje je energija harmonična, kje so zastoji, kako zveni celoten energijski sistem, ko je uglašen in kadar ni, slišati primanjkljaj energije ali preveliko napetost …
– izvajati energijske terapije in diagnostiko na daljavo, na hologramu (individualno in na skupini)
– izvajati zvočno kopel individualno in na skupini, z vilicami in cevastimi gongi
– Uporabljati kristale v povezavi z zvokom in frekvenco
– Čistiti in urejati energije v prostorih
– Energijsko oživeti hrano in pijačo

Čeprav bomo večino postopkov in procesov izvajali z dvema vilicama, boste v teku izobraževanja spoznali veliko različnih posamičnih glasbenih vilic in kompletov: Pitagorejsko harmonično lestvico, Solfeggio lestvico, Fibonaccijeve vilice, veliko različnih obteženih vilic za delo na telesu, Gaia vilice za Schumannovo resonanco, Lemurijske vilice, Angel tuners in tudi cevaste gonge, ki delujejo na podoben način, vendar so glasnejši in bolj primerni za delo s skupino.

Kaj lahko naredimo z zvokom in vibracijo?

Terapevtski inštrumenti so uglašeni z Univerzalnim energijskim poljem na različne načine. Frekvence, ki jih ustvarijo, so nosilci energije in namere ter ustvarjajo zvočno torzijsko polje. Delujejo urejajoče na telesu in v biopolju, ker ustvarjajo pogoje za pretok energije s specifičnimi frekvencami, zlatim rezom in sveto geometrijo v širšem pomenu, Schumannovo resonanco …

Ustvarjajo harmonijo, v energijskih blokadah pa sprožijo pretok energije, jih razrahljajo ter preobrazijo. Učinek je hiter in opazen, vendar samo igranje in poslušanje ne zadostuje. Terapevtski inštrument mora postati podaljšek naše roke in namere, takrat nam pomaga bistveno izboljšati učinek različnih energijskih tehnik. To, da vemo, kaj in kako delati, je bolj pomembno kot to, koliko inštrumentov imamo.

Pogoji:

Za sodelovanje v izobraževanju boste potrebovali 2 terapevtski vilici, eno za delo na telesu, drugo za diagnosticiranje in energijsko delo v biopolju. Po prijavi boste dobili navodila za nakup oziroma se bomo dogovorili za skupinsko naročilo iz tujine. Ostalih vilic, ki jih boste spoznali, ni potrebno kupiti in je izbira prepuščena vam.

Ker bodo predavanja potekala preko aplikacije Zoom, jo morate znati uporabljati. Potrebujete dobro internetno povezavo, računalnik s kamero in slušalke. Za dostop do posnetkov predavanj preko Google drive potrebujete gmail elektronski naslov. (na druge elektronske naslove ne morem poslati dostopa do posnetkov).

Cena programa je 1.440 eur ( 1.300 eur za enkratno plačilo) in vključuje 120 ur spletnih predavanj v 12 mesecih, gradivo v elektronski obliki, dostop do posnetkov ves čas trajanja programa in še 6 mesecev po zaključku, vaje v živo po dogovoru. Cena ne vključuje nakupa glasbenih vilic. Vaje se ne štejejo v ure programa in so dodatne, vključene v ceno programa in prostovoljne.

Za plačila v enkratnem znesku vam priznam popust, v tem primeru je cena programa 1.300 eur.

V primeru plačila preko mesečnih obrokov je znesek vpisnine 360 eur, upošteva se kot plačilo zadnjih treh mesecev izobraževanja. Za mesečne obroke v višini 120 evrov boste vsak mesec prejeli elektronski račun, ki ga poravnate pred začetkom predavanj tega meseca.

Za sodelovanje v izobraževanju za Praktika celostnih terapij z zvokom je potrebno podpisati pogodbo o izobraževanju s šolo Kolebnica. Prijaviti se je možno samo na celoten program. V primeru večjega števila prijav, kot je prostih mest (16) bom upoštevala vrstni red prijav, ki jih potrdite s plačilom šolnine ali vpisnine.

Prijave in dodatne informacije, urnik s podrobnim programom:
info@maat-center.com
040 512 432 (v dopoldanskem času ali po dogovoru)