Predavatelji

Tina Ogorevc

Že več kot dve desetletji se ukvarjam z raziskovanjem alternativnih ved in modrosti, pridobivam nova znanja in iščem najboljše in najučinkovitejše načine, s katerimi lahko pomagamo sebi ter izboljšamo kakovost življenja tudi drugim ljudem.

Pred več kot 20 leti sem ustanovila Maat Center, v katerem sva skupaj z očetom Marjanom Ogorevcem začela najino znanje in učenja deliti širše z namenom, da ljudi podpreva in jim pomagava z nasveti v zvezi s celostnim zdravljenjem in duhovno rastjo.

Sem certificirana refleksoterapevtka, terapevtka TUI-NA tradicionalne kitajske medicine, učiteljica somatskih gibov, Aura-Soma barvna terapevtka ter učiteljica Reikija. Deset let sem bila aktivna kot refleksoterapevtka in maserka, v zadnjih letih pa se posvečam predvsem poučevanju metod samozdravljenja in duhovne rasti.

Nekaj zadnjih let se dodatno izobražujem še na področju somatskih metod in metod energijske kineziologije. Tudi somatiko in energijsko kineziologijo in njuna načela vključujem v svoje tečaje in delavnice. Prav tako tudi načela homeopatije in njenih pogledov na človekovo zdravje in nastanek bolezni.

Šola za kvantne preskoke Kolebnica je nastala iz želje, da vse moje pridobljeno znanje in izkušnje pri delu z ljudmi združim v enoten celosten izobraževalni program osebne rasti, ki bi slušateljem nudil pravo podporo in vsa potrebna znanja za samostojno energijsko delo na sebi, skrb za zdravje in pospešen duhovni razvoj.

S tem namenom sem k sodelovanju povabila svoja kolega, Tadeja Pretnerja in Tino Pipan.

Izobraževala sem se na naslednjih področjih:

  • Za učiteljico Reikija pri Marjanu in Giordani Osterman ter Marjanu Ogorevcu
  • Za barvno terapevtko Aura-Soma III. v Izobraževalnem centru za barvne terapevte Aura-Soma v Tettfordu, Velika Britanija
  • Izobraževanje za refleksoterpevte je potekalo v šoli Belosana v Ljubljani, tako sem pridobila certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije pri GZS
  • Tudi šolo za terapevte tradicionalne kitajske medicine TUI-NA sem obiskovala v Ljubljani. Vodil jo je dr. Edvin Derviševič, ki je bil hkrati strokovni vodja Šole za klasično in francosko homeopatijo, ki sem jo obiskovala v Zagrebu.
  • Uspešno sem opravila več tečajev Biorgonomije pri Naomi Feinberg
  • Tečaj Biosinergije pri Barbari Novak
  • V šolskem letu 2015/2016 sem obiskovala Šolo osebne rasti Tadeja Pretnerja
  • Leta 2016 pa sem se izobrazila za učiteljico somatskih gibov po metodi AEQ pri Alešu Ernstu.
  • Vsa ta leta sem obiskala tudi številne druge delavnice in predavanja tako tujih kot domačih učiteljev ter se dodatno v živo in na spletnih seminarjih izobraževala s področja ajurvede, homeopatije, EFT tehnike tapkanja po meridianih, metode Touch for health in drugih.

Zaposlena sem v svojem podjetju Maat Center, trenutno delam v Ljubljani in Brežicah. Vodim številne tečaje in delavnice, na voljo pa sem tudi za individualne terapije.


Tadej Pretner

Tadej Pretner se resneje ukvarja s panogami, vezanimi na ezoteriko in osebno rast od leta 1991, od leta 1996 pa vodi v Sloveniji in na Hrvaškem različne delavnice in izobraževalne programe. Po stroki izhaja iz tehničnih vod, v katerih je pridobil željo po tem, da skuša vedno razumeti, kako stvari delujejo, ta pristop pa je značilnost tudi enajstih knjig, katerih avtor je. Več o njem.


Tina Pipan

“Odkar poučujem, vidim, kakšen privilegij in hkrati odgovornost je to, a sem neskončno hvaležna, da mi je to omogočeno. Hvaležna, da živim tisto, kar čutim, da je moje poslanstvo tukaj in sedaj.” Več o njej.