Skupinske meditacije na daljavo

SREČANJA V PRAZNINI

Vabim vas, da se mi pridružite na meditacijah za manifestacijo z zvočnim torzijskim poljem, ki bodo potekale na daljavo, preko aplikacije Zoom.

Vsak ponedeljek od 20.30. do 21.30.
Začetek: 9. januar 2023 ob 20.30.

V življenju smo navajeni dosegati cilje in ustvarjati spremembe z veliko truda, boja, vztrajnosti in z veliko porabo energije. Nadzor nad sabo, drugimi ljudmi in življenjem nam daje občutek varnosti. Ta ima slabe temelje in se zlahka in kadarkoli poruši, kdorkoli ga lahko ogrozi, zato je potrebno vlagati vedno več energije, da bi preživeli. Takšno delovanje lahko opišemo kot ‘’materijo, ki deluje na materijo’’.

Ker ima povprečen človek, ki se ne zna odpreti večjemu pretoku in potencialom, omejeno količino energije, vodi vsakdanje življenje, polno obveznosti in pritiskov v izčrpanost in izgorelost. Vsak dan znova gremo preko svojih meja, obnoviti se pa ne znamo. Ni samo težko, ampak je pogosto tudi neučinkovito, kar ustvari občutke nemoči in frustracije. Vrtimo se v začaranem krogu, v katerem je prihodnost enaka ali podobna preteklosti. Izbire delamo nezavedno, iz bolečinskega telesa: spominov iz preteklosti, preteklih izkušenj, travm, strahov, omejitev, prepričanj …

Z meditacijami za manifestacijo se boste naučili delovati drugače, takšno delovanje lahko opišemo kot ‘’energijo, ki deluje na materijo’’. Vsak teden se bomo v enourni meditaciji najprej prizemljili, odprli srčni center ter razširili zavedanje v kvantno polje ali praznino, kjer vse možnosti obstajajo v obliki vibracije. V kvantnem polju lahko izberemo karkoli, vibracijo, ki prinaša izkušnjo ljubezni, miru, zdravja, vibracijo spremembe, novih priložnosti… Prav tako lahko izberemo vibracijo, ki prinaša rešitev za težavo, s katero se ukvarjamo, ker ta rešitev že obstaja v kvantnem polju ali praznini.

Takšne meditacije so aktivne, v njih izstopimo iz svojega uma in dosežemo stanje razširjenosti, zlitja s praznino, močne prisotnosti v sedanjem trenutku. Zelo se okrepijo čutenje, izvenčutne zaznave in intuicija. Naslednja faza je bolj aktivna, izbrano vibracijo prizemljimo oziroma pritegnemo v svoje biopolje in v svoje življenje.

To dosežemo preko srca, ki deluje kot magnet. V srčnem centru bomo ustvarili zvočno torzijsko polje s pomočjo vibracij Solfeggio glasbenih vilic. Sestavni del zvočnega torzijskega polja, ki je primarno, je tudi svetlobno torzijsko polje.

S pomočjo vibracij terapevtskih inštrumentov in razširjene pozornosti se bomo najprej širili, odpirali srce, ustvarjali torzijsko polje, nato pa izbrano vibracijo prizemljevali. To je najvišja stopnja ustvarjalnosti in manifestacije. Je kvantni postopek, s katerim ustvarimo energijske pogoje, da lahko v življenju nekaj spremenimo, presežemo, dosežemo cilje, odpremo nove poti z veliko manj truda in porabe energije. Izkušnje, ki nam jih prinese takšno delovanje, pa ustvarijo resnične in trdne občutke varnosti, zaupanja življenju, občutke globoke izpolnjenosti, zadovoljstva, notranjega miru in sreče.

Tudi tisti, ki nimate izkušenj z meditacijo ali ustvarjanjem torzijskega polja, boste lahko sledili in z vsako naslednjo meditacijo napredovali. Dobili boste dostop do posnetkov meditacij, ki jih boste lahko ponavljali.

PRIJAVE:

Če vas takšno delo na sebi in sodelovanje z mano pritegne, se prijavite na info@maat-center.com.

Cena: 30 eur/mesečno (4 meditacije in dostop do posnetkov) Na posamezne meditacije se ni možno prijaviti. Če se ne boste mogli udeležiti v živo, boste vseeno prejeli posnetek meditacije.

Ko se prijavite, boste prejeli navodila za sodelovanje in podatke za plačilo, nato pa elektronski račun.

URNIK 2023:

Januar: 9., 16., 23., 30.
Februar: 6., 13., 20., 27.
Marec: 6., 13., 20., 27.
April: 3., 10., 17., 24.
Maj: 8., 15., 22., 29.
Junij: 5., 12., 19., 26.
Julij: 3., 10., 17., 24.
Avgust: 7., 14., 21., 28.
September: 4., 11., 18., 25.
Oktober: 2., 9., 16., 23.
November: 6., 13., 20., 27.
December: 4., 11., 18., 25.