Skupinske terapije na daljavo

SKUPINSKE TERAPIJE NA DALJAVO

Vsako drugo sredo od 20.30. do 21.30. (2 sredi na mesec)
Začetek: 5. 10. 2022 od 20:30 do 22:00. Prvo srečanje bo trajalo pol ure dlje.
Vodim: Tina Ogorevc Pavlin

Z oktobrom znova začnemo s skupinskimi terapijami na daljavo. Gre za sklop energijsko vibracijskih terapij, pri katerih boste lahko aktivno sodelovali pri procesiranju in transformaciji blokad v svojem biopolju. Potekale bodo preko Zooma ob sredah zvečer, dvakrat mesečno.

Vsa energijska uravnovešanja so bistveno bolj učinkovita takrat, ko aktivno sodelujete in delamo skupaj. Nič ne more narediti večje energijske spremembe ali odpreti pretoka energije tako kot vaša lastna pozornost in zavedanje. Sproti se boste učili izvajati vaje in izboljšali boste zavedanje lastnega telesa in energijskega polja.

Terapije bom izvajala tako, da bodo programirane tudi za prihodnost. To pomeni, da boste dobili dostop do avdio posnetka, da boste lahko terapijo ponovili samostojno v tednu, ki je prost ali kadarkoli kasneje, ko želite. Vsakič, ko jih boste znova poslušali, bo učinek podoben kot pri sodelovanju v živo, ker se bo takrat aktivirala energija.

Pri terapijah bom uporabljala energijske tehnike, kristale in različne terapevtske glasbene vilice, Pitagorejsko lestvico, Fibonaccijeve vilice, Solfeggio lestvico in različne druge frekvence, ki ustvarjajo povezavo z univerzalno energijo, povezujejo z zdravilnimi zemeljskimi energijami in urejajo energijske strukture in pretoke energij v biopolju.

Na vsaki terapiji se bomo osredotočili na energijsko čiščenje in zdravljenje določenega področja biopolja v okolici ene izmed čaker, kjer najdemo bolečinska telesa, vortekse, v katerih je ujeta energija tiste čakre. Bolečinska telesa so na energijski ravni videti, kot da je energija čakre razmazana ali razvlečena iz središča, v središču čakre zaradi tega primanjkuje energije. Delo na čakrah bo natančno in sistematično, vsako čakro bomo zdravili na več zaporednih terapijah, začnemo s korensko čakro, delali bomo tudi na biopolju kolkov, kolen in stopal. Prečiščena in uravnovešena korenska čakra je osnova, ki omogoča energijsko delo in transfrmacijo blokad na ostalih čakrah.

Bolečinska telesa so energijske blokade, ki nastanejo takrat, ko doživetih travm, čustvenih bolečin, prepričanj … ne preobrazimo in se zaradi tega ne pozdravijo, ampak ostanejo ‘’spravljene’’ v biopolju. Del težave so tudi energije prednikov in tisto, kar prinesemo s sabo, ko se rodimo. Vse, kar je na določenem področju v nekem času ostalo neizraženo, nezdravljeno, potisnjeno …, najdemo tudi v svojem biopolju. Bolečinska telesa so velik porabnik življenjske energije, v njih je ujet del našega zavedanja, so vzrok, da ne delujemo iz svojega središča in smo odrezani od svoje moči, povzročajo čustvene in mentalne težave, mišično zakrčenost in ustvarjajo pogoje za razvoj motenj in bolezni na različnih ravneh.

PROGRAM ZA OKTOBER 2022:

5. 10.: Odpiranje zemeljske zvezde, povezava z zemeljskimi energijami, odpiranje dušne zvezde, povezava z univezalno energijo, ustvarjanje srednjega stebra – centralnega pretoka energije, ustvarjanje očiščevalnega vorteksa zemeljske energije, čiščenje stresa in avrične sluzi iz celotnega biopolja, vzpostavljanje pretoka energije v skeletu in čiščenje kristalne strukture kosti.

19. 10.: Zdravljenje prve čakre – stopala: zdravljenje manjših čaker stopal in biopolja okoli stopal; ovire slediti svoji poti in se premakniti naprej, strah pred neznanim, pred spremembo; strah pred prinašanjem odločitev; ovire, zaradi katerih ne zmoremo oditi iz neproduktivnih, bolečih, škodljivih situacij, ljudi; ujetost v brezizhodnih situacijah, vloga žrtve.

PROGRAM ZA NOVEMBER 2022:

9. 11.: Zdravljenje prve čakre – kolena: ovire in izzivi, zaradi katerih se ne premaknemo naprej, sabotiranje s strani drugih ali samosabotiranje, strah pred porazom, uspehom, odlašanje, izogibanje, neučinkovitost, čustva razočaranja, jeze, frustracije, obžalovanja; zataknjenost v času v preteklosti, ko se je zgodilo nekaj pomembnega; oklepanje stvari iz preteklosti, občutki nemoči, spremeniti situacijo, v kateri smo.

23. 11.: Zdravljenje prve čakre – desna stran: hiperaktivno razmišljanje in hiperaktivno telo, odvisnost od prezaposlenosti in hiperaktivnosti in prikrivanje bolečih čustev, krmiljenje porabe energije, zdravljenje energije desnega kolka.

PROGRAM ZA DECEMBER 2022:

7. 12.: Zdravljenje prve čakre – leva stran: frustracije zaradi nedelovanja v skladu s svojimi potrebami in željami, frustracije zaradi neizpolnjenih potreb, osvobajanje ustvarjalnega potenciala, ki ga ne izražamo, zataknjenost, zdravljenje energije levega kolka.

21. 12.: Zdravljenje prve čakre – hrbtna stran: strahovi, povezani s preživetjem, denarjem, odpiranje sprejemanju, energije doma (kaos, urejenost in harmonija). Krepitev nadledvične žleze in ledvic.

PROGRAM ZA JANUAR 2023:

11. 1.: Zdravljenje druge čakre – desna stran: občutki krivde, sramovanje samega sebe, potiskanje in skrivanje ustvarjalne in spolne energije, izvirni greh in občutek ‘’nisem dovolj dobra’’, zdravljenje notranjega kritika. Energijska krepitev jajčnikov in maternice.

25. 1.: Zdravljenje druge čakre – leva stran: frustracije zaradi nezadovoljenih potreb in razočaranje zaradi neizpolnjenih želja, nezadovoljstvo in jeza, razočaranje, vloga žrtve. Krepitev spodnjega dela prebavnega sistema.

PROGRAM ZA FEBRUAR 2023:

8. 2.: Zdravljenje druge čakre – hrbtna stran: odpiranje sprejemanju energij, sprejemanje užitkov in obilja, občutki lastne vrednosti, odpiranje celic na energijski ravni za sprejemanje tekočine, hranil, mineralov …

22. 2.: Zdravljenje tretje čakre – desna stran: čiščenje jeze, energij iz odnosa z očetom, pomanjkanje energijske podpore z očetove strani, uglaševanje energij in čiščenje bolečinskih teles po liniji prednikov z očetove strani (pomanjkanje osebne moči, travme, alkoholizem, fizična ali čustvena odsotnost očeta,…). Krepitev jeter in žolčnika, desne ledvice.

PROGRAM ZA MAREC 2023:

8. 3.: Zdravljenje tretje čakre – leva stran: čiščenje občutkov nemoči, nenehne skrbi, energij odnosa z mamo, uglaševanje energij in čiščenje bolečinskih teles po liniji prednikov z materine strani, vračanje in aktivacija svoje osebne moči, zdravo postavljanje mej. Krepitev vranice in trebušne slinavke, leve ledvice.

22. 3.: Zdravljenje tretje čakre – resetiranje ritma nadledvičnih žlez, obnova energije ledvic, obnova energije jing in preprečevanje ali zdravljenje izgorelosti. Zadnja stran tretje čakre.

PROGRAM ZA APRIL 2023:

5. 4.: Zdravljenje četrte čakre – desna stran: razdajanje energije na svojo škodo, pretirana skrb in ugajanje drugim, ker želimo biti vredni ljubezni, uravnovešanje dajanja in prejemanja ljubezni, energijsko uravnovešanje desne rame. Zdravljenje linije prednikov po očetovi strani v povezavi s temami četrte čakre.

19. 4.: Zdravljenje četrte čakre – leva stran: zdravljenje in čiščenje starih bolečin in prizadetosti, žalosti zaradi izgub ljubljenih ljudi, žalosti in prizadetosti zaradi zanemarjanja, zlorabe, zapuščanja, prevare. Prizadetosti zaradi vsega, kar je blizu našem srcu. Zdravljenje linije prednikov po materini strani.

PROGRAM ZA MAJ 2023:

10. 5.: Zdravljenje četrte čakre – hrbtna stran: zavestno odpiranje ljubezni, sprejemanje ljubezni, hvaležnost in zavedanje tega, kar imamo, zdravljenje bolečinskih teles in blokad, zaradi katerih odrivamo ljubezen iz življenja. Zdravljenje in odpravljanje zaščitnega energijskega oklepa okoli srca.

24. 5.: Zdravljenje pete čakre – desna stran: zdravljenje izražanja svoje resnice, blokade, ker nismo bili ali nismo slišani, upoštevani, zaradi neizpolnjenih potreb v otroštvu in sedanjosti; čiščenje energijskih blokad zaradi prepričanj, kot so: nikomur ni mar, kar imam za povedati, kaj mislim, kaj hočem, ker so potrebe drugih vedno bolj pomembne kot moje; zdravljenje bolečinskih teles, ker ne poslušamo in ignoriramo sami sebe in svoje potrebe.

PROGRAM ZA JUNIJ 2023:

7. 6.: Zdravljenje pete čakre – leva stran: zdravljenje in transformacija energij zaradi zadrževanja izražanja čustev, izražanja svoje resnice, naravnega izraza sebe, svojih želja, potreb. Osvobajanje zadržane energije v ‘’grlenem filtru’’. Energiziranje ščitnice. Zadnja stran čakre.

21. 6.: Zdravljenje reke prednikov – izražanje vsega, kar ni bilo izraženo s strani prednikov po očetovi in materini strani, kar je prisotno v našem biopolju in ovira harmoničen pretok energije v celotnem biopolju. Terapija, pri kateri boste aktivno sodelovali z vokaliziranjem, delali bomo na vseh 7 čakrah.

PROGRAM ZA JULIJ 2023:

5. 7.: Zdravljenje šeste čakre – desna stran: zmožnost biti v sedanjem trenutku, čiščenje bolečinskih teles, povezanih z obžalovanji glede preteklosti, notranjim kritikom, ki nas muči zaradi tistega, kar smo naredili narobe v preteklosti, težavami z odpuščanjem stvari iz preteklosti: spominov, starih zgodb, ki jim še vedno dajemo energijo. Vorteks hiperaktivnega uma, ki krepi občutke nemoči, frustracije in žrtve, ki jih najdemo v biopolju levega kolka.

19. 7.: Zdravljenje šeste čakre – leva stran: zaskrbljenost glede prihodnosti, čiščenje bolečinskih teles, povezanih s komplulzivno skrbjo, anksioznostjo, negativnim pričakovanjem, pobegom iz sedanjosti v zamišljeno prihodnost, kjer bomo končno srečni. Prizemljevanje, osredotočanje na srednji centralni pretok, krepitev bivanja v sedanjem trenutku.

PROGRAM ZA AVGUST 2023:

9. 8.: Zdravljenje šeste čakre – energijsko delo na pinealni žlezi, druge realnosti.

23. 8.: Zdravljenje sedme čakre – odnos do časa, duhovnosti, povezava s kozmično energijo, uglaševanje s svojo resnično naravo, kako stopimo ‘’ven iz sebe’’, ven iz uma, omejitev, prepričanj … Odpiranje novemu, neznanemu, dopuščanje sprememb. Odpiranje in aktivacija nadkronske čakre.

PRIJAVE

Če vas takšno delo na sebi in sodelovanje z mano pritegne, se prijavite na info@maat-center.com. Potrebujem vaše ime in priimek in datum rojstva za boljšo energijsko povezavo, ker bomo delali na daljavo. Če se v sredo ne bi mogli udeležiti terapije v živo, vas bom v terapijo vseeno vključila, tako da boste lahko uporabljali posnetek.

Cena: 30 eur/mesečno (2 terapiji in dostop do posnetkov) Na eno terapijo se ni možno prijaviti. Prijavite se mesečno ali če želite na celoten program. Prijavo potrdite z nakazilom na TRR in prejmete račun na email.

Ne glede na to, da bodo energijske terapije skupinske, ne boste imeli stika z energijami drugih udeležencev. Na vseh delam istočasno, vendar ločeno od drugih. Terapije na daljavo so zelo učinkovite, ker smo preko etra vsi povezani in so dostopne vse energije iz vseh časov. Tudi pri delu s stikom v živo energijsko uravnovešanje poteka v biopolju in ne na fizičnem telesu.

Terapije, ki jih bomo izvajali, niso zdravilska tehnika, ampak vodene procesne meditacije, s pomočjo katerih boste s svojo energijo in pozornostjo uravnovešali energijske pretoke in čistili energijo v biopolju. Moja vloga je vodenje in podpora z vibracijami terapevtskih inštrumentov.

KAJ POTREBUJETE ZA SODELOVANJE?

Računalnik ali mobitel, dobro internetno povezavo, obvezno slušalke (lahko so od mobitela), priporočam še masko za meditacijo ali prevezo čez oči. Potrebujete aplikacijo Zoom, v katero ste prijavljeni s svojim pravim imenom in priimkom (imenom, ki jih ne bom poznala, ne morem dovoliti vstopa). Na dan terapije vam bom dopoldne poslala opomnik.

Svetujem, da vso tehniko preizkusite pred začetkom terapij, da se naučite uporabljati Zoom, če tega niste vešči in da poskrbite, da ne bo tehničnih težav, ker vam jaz pri tem ne bom mogla pomagati, prav tako se pred začetkom terapije ne bom oglašala na mobitel.

Začeli bomo točno, če boste zamudili, se ne boste mogli priključiti, ker bi s tem motili druge udeležence in tudi mene. Zoom bom vsakič odprla 15 min pred začetkom, zato bo časa za prijavo dovolj.

Za kvalitetno terapijo potrebujete miren prostor, v katerem lahko sedite, ležite ali se po potrebi gibate.

Za delitev posnetkov potrebujete elektronski naslov, ki mora biti gmail! Na naslove, ki niso od gmaila, ne morem poslati povezave do posnetka.