Vabilo na tečaj 1. stopnje Kvantnega reikija

Brežice, 12. 11. 2022 od 10.00. do 18.00. ure.

Reiki je metoda naravnega energijskega zdravljenja z dotikom – s polaganjem rok in tudi brez dotika – na daljavo. Posebnost Reikija je uporaba simbolov za odpiranje in usmerjanje energije na različne energijske ravni. Ravno zaradi tega je Reiki univerzalna, preprosta in učinkovita tehnika, primerna za širok krog ljudi.

Pri Reikiju je zdravilec medij – kanal za pretok energije. Zato je enako kot sama tehnika pomembno to, kako odprte pretoke ima zdravilec in do katerih ravni se je sposoben povezati in odpreti. Najpomembnejši del tečaja 1. stopnje je zato ravno učenje tehnik in postopkov za boljši pretok energije, delo na sebi in prečiščevanje svoje energije – posledično postanemo boljši kanal za pretok Reikija.

Program tečajev sem v zadnjih letih posodobila in osvežila z novimi znanji in metodami, ki so se v praksi pokazale kot zelo učinkovite. Predvsem so to kvantne metode, ki temeljijo na delu s torzijskim poljem. Zaradi tega sem Reiki preimenovala v Kvantni reiki, ki je zlitje tradicionalnih učenj z novodobnimi pristopi.

Posebna pozornost tečaja 1. stopnje je na samozdravljenju in odpravljanju vzrokov bolezni, vsakodnevnih vajah za razširjanje zavedanja in na aktiviranju procesov čiščenja in samozdravljenja na
vseh ravneh.

Že po prvem delu tečaja boste znali reikirati sebe, uporabljati prvi reikijski simbol za usmerjanje in krepitev pretoka energije, izvajati meditacijo in vsakodnevno rutino odpiranja pretoku energije.

Delo poteka v skupini do 10 udeležencev. Tečaj je primeren tudi za popolne začetnike pri delu z energijami in vse tiste, ki ste nekoč delali Reiki in bi radi svoje znanje obnovili ali pa se naučili kvantnih metod v povezavi s tradicionalnim Reikijem.

PROGRAM TEČAJA:

1. Inicijacija v Reiki 1. stopnje po Usuijevem tradicionalnem sistemu naravnega zdravljenja
2. Učenje simbola za zbiranje in usmerjanje energije ČO KU REI
3. Univerzalno energijsko polje, prana, či, ki – od kod prihaja Reiki?
4. Ustvarjanje pretoka energije, praktične vaje povezovanja in odpiranja pretoku energije
5. Vaje za doseganje stanja praznine, opazovanje z nepogojenim umom – delovanje iz praznine kot osnovni pogoj za odpiranje pretoku energije
6. Pomen prizemljenosti za pretok energije in učinkovito energijsko delo – učenje vaj in postopkov za povezovanje z energijami Zemlje, pomen pozornosti v sedanjem trenutku
7. Dihanje pri energijskem delu: učenje pravilnega dihanja, ki podpira delo z energijami in pomaga zadrževati pozornost na energijski ravni
8. Torzijsko polje – učenje ustvarjanja torzijskega polja, povezava z Reikijem
9. Energijski ustroj človeka: čakre in njihov pomen, učenje dela na čakrah z Reikijem in simbolom ČO-KU-REI
10. Praktično delo z Reikijem v parih in skupinsko

Trajanje: 8 ur (med tečajem je predviden odmor za kosilo, ki ga prinesete s sabo)

Cena tečaja je 110 eur.

V ceno je vključeno sodelovanje na tečaju in gradivo. Po opravljenem tečaju dobite potrdilo o opravljenem tečaju 1. stopnje.

Tečaj vodim Tina Ogorevc Pavlin, mojstrica in učiteljica Reikija.

Prijave in dodatne informacije na info@maat-center.com ali 040 512 432